OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, October 9, 2013

Segmen Follow Me By Sha & FD

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Segmen seterusnya untuk daku followwwwww. I will follloooowwww youuuuu...nak nyanyi lagu cam lagu Digi leh tak? Hik hik hik....

 

Syarat Wajib
i) Follow Blog Sha | FD | Abam Ming

ii) Like Fan Page 
Follow Instagram sponsor : abaikan bahagian ni kalau tiada akaun Instagram
Instagram
iii) Klik dengan jujur    
iv) Buat entry, Letak banner dan backlink kan ke entry ini
v) Hantar url penyertaan ke kotak komen SEKALI sahaja !!
Hadiah
i) Topup RM 5 x 2
ii) Button Badge Blogger x 6
iii) Keychain dari Sabah x 2
iv) Shiseido Mask x 5
v) Hadiah Misteri x 2
**Penyertaan lebih dari 150 orang, hadiah akan ditambah !!

Pemilihan Pemenang
i) Top Refferal
ii) Random.org
Tarikh Penting
i) Mula : 7 September 2013
ii) Tamat : 18 October 2013
iii) Pengumuman pemenang : 19 October 2013
iv) Claim hadiah : 19 - 26 October 2013
 
I kopipes je dari Blog Sha...

Thanks again Sha sebab buat segmen ni...bolehlah aku punya banyak kenalan dialam maya. Hamboih! dah macam citer Alam Maya kat TV9 tu...lalalalala
 
Before lupa...aku tau pasal segmen ni pun dari blog Asma' Sah . Thanks Asma' (^^,)

Sorry to all readers, sebab banyak plak aku letak entri segmen. Sorry sayang...mak jemah tengah bernafsu nak bersegmen.

Sila lempang laju-laju...

Ok. Bai-