OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, October 29, 2013

Mini Giveaway EkaTikah Craft

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Selasa. Semalam aku cuti sebab Salsabila Zaharah mendemamkan dirinya. Temperature naik 38.2 pukul 4 pagi...since that time until 10 malam aku berjaga. Huhuhuhu...

Demi mu akan ku jaga sepenoh hati.

Encik Usben pun tak berapa sihat perotnya. Gastrik menyerang!

Hmmm...dah lari topik ni. Sorry.

Oh ya! Untuk kesekian kalinya aku men'join'kan diri dalam Mini Giveaway. Ini last minute punya keje. Esok dah tutup dah kot.

Kalau menang dapat ni...

Hadiah-hadiahnya:
 
1 hadiah misteri untuk seorang top refferal
2 bantal craft bersaiz 1/2 A4
5 Keychain Cendawan
5 Keychain Love
5 Handphone Strap Stawberri
3 bekas tempat cucuk jarum
10pcs Brooch Rose
5 batang Bookmark
10 blog tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip

Itu pun kalau menang...kalau tak menang bukan rezeki le. Kan?

Macam mana nak join?

Gambar hadiah akan di update kemudian dan kemungkinan hadiah akan bertambah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org-


Syarat-syaratnya:

1- Mestilah Warganegara Malaysia dan merupakan followers Blog Bila Jari Mula Menaip

2- LIKE Page Bila Jari Mula Menaip di Facebook.

3- LIKE gambar Colourful Bookmark di SINI atau klik gambar di bawah:


4- Klik SINI SINI SINI dan SINI

5- Sediakan satu entri bertajuk "Mini Giveaway EkaTikah Craft".

6- Copy code yang tersedia di bawah dan paste di HTML entri anda dan publish.

7- Hanya perlu hantar link penyertaan anda di ruang komen entri ini.



Segmen ini akan berlangsung mulai 2 Oktober 2013 dan berakhir 30 Oktober 2013
 
Ok. Bai-