OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, January 23, 2013

Adik Manja Returns

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Aku dah tengok dah citer ni. Tak pernah pulak daku tahu kat Malaysia ni ada kolej untuk pompuan saje. Hak hak hak... Dalam citer sama macam pasang angan-angan.

Cerita Adik Manja Returns ni lebih kurang cam Adik Manja la...hehehe.


Tapi sebab nak 'up'kan result budak-budak kolej yang suka bermain-main ni. Cikgu Azmi buatlah satu pertandingan menari itu pun kalau diorang nye result exam bagus. Konon nak buat cam citer omputih tu... Step Up, Stomp The Yard, You Got Served and banyak la lagi citer dance.

Aku rasa diorang kene asah bakat lagi for the actress. Menari macam tangkap muat jek. Huhuhuu...

Sedey.

Tapi jalan citer dia boleh lah. Masalah nye disini ialah...teruk sangat la pulak student Malaysia tau nak kene kan lecturer je. Dah cukup hebat ke?

Lalalalalalala....

Korang tengok citer omputeh yang aku bagitau tu...pastu korang tengok Adik Manja Returns. Hihihi. Tak pun korang tengok lah mana-mana korang nak. Pastu bandingkan...

Kitanya movie quite okay cuma bila bab menari tu je...masalah bagi aku. Hahahaha. Actually, I've got no points here to blame Malaysian movie.

Mengong.

Dang!

 Ok. Bai-