OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, August 15, 2011

2304 & 2305

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Pejam celik pejam celik dah 15 hari kita berpuasa. Alhamdulillah puasa masih belum lagi ada yang lobang. Harap - harap dapat le penuh sampai akhir. InsyaAllah. Persiapan raya korang macam mana? Separuh settle atau dah settle semua? Baju aku ngan anak - anak da settle, baju Encik Usben je belum beli lagi. . . .Hehehehe. Tunggu gaji la yea, nanti kita shopping kat AEON, AU2.

Semalam aku berbuka puasa bersama - sama dengan rakan rakan sekuliah masa kat itm. Ayat! tak menahan. . . Huhuhuhu. We are six and a half. Kenapa ada half? Half tu anak aku. Cik Bebet lah. hehehehe. . . . Kami beriftar di Restoran Kunang - Kunang.

KUNANG KUNANG RESTAURANT
LOT 5730, JALAN LINGKARAN TENGAH 2, 68100 GOMBAK,
SELANGOR DARUL EHSAN.
Tel: +603 – 4105 2015/ +603 – 4106 2015 
Fax: +603 – 4107 7015/ +6018 – 669 2330 
Email: info@kunangkunang.com.my

Makanan kat sana quite okay. Ada lasagna, lala, kambing, satay, kuih muih, lauk pauk dalam 5 - 6 jenis. Nasi putih. Jus. Eskem. Salad. Aku bayar RM 40.00 sebab masa tu ada offer early bird. Tapi sekarang ni dah up sket RM 49.90. Aku tak perasan pulak RM49.90 nett or plus plus.

Tak tau da nak type apa. . . . . maka mari layan gambo jek.

 
Aida, me, Kak Pah, Mai & Farah