OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, December 30, 2010

Sivaji The Boss

Korang layan tak citer @ filem Tamil? Aku layan je kalau story line dia best. Kalau tak tak best nak watpe layan...wat pening pale jek. Semalam kat channel astro@110 aku ngan Encik Usben melayan citer Sivaji The Boss. Walaupun kami berdua da tengok citer ni banyak kali...tapi saje suka tengok lagi skali..Hahahaha! Kebanyakan citer dari Superstar Rajnikanth ni memang best2..jarangla menghampakan.Layan!

Citer Sivaji The Boss pasal Sivaji ni nak bukak universiti and sepital percuma untuk orang kampung dier. Perrgghh! giler murah ati mamat neyh! Yuran xyah bayar, pendek kata semua la free. Bagusnyer (^^,) Dalam pada tu, dia kene gak cari bini. dia cari bini dia kat kuil....yela sebab kat kuil je yang leh jumpa gadis-gadis alim.Bleyla kan guna ayat alim????
Biler da jumpa gadis idaman..mula la sesi mengurat. Part mengurat and amek ati parent si heroin pun bermula. Lawak giler dowh! Paling tak tahan sanggup Sivaji ni beli FAIR & LOVELY manyak2 semata-mata nak jadi putih cam heroin gaks! Hahahahahaa....aku tak tau la orang Malaysia nak buat ke cam si Sivaji ni buat. Tak leh blah....huhuhuhuu
Biasala biler da ada HERO mestila ada ORANG JAHAT kan? Orang jahat ni pun ada bukak universiti tapi makan rasuah punya universiti. Hampeh. Sebab tu la Sivaji ni nak buat Universiti and Sepital FREE OF CHARGE! Bukan senang nak buat universiti and sepital kat India neyh...semua nya nak rasuah baru leh bina, kalau tak lambat la. Silap aribulan tak leh bina langsung (tu la yang terjadi masa pembinaan stadium untuk sukan commonwealth ritu) ORANG JAHAT kan slalu busuk ati biasela ada je yang dengki...macam2 la ORANG JAHAT tu buat...
Ending? cam biase la HERO mesti menang! HERO mesti dapat HEROIN. nak tau ending lebey lanjut? Sila la tonton citer ini...hehehehe. Tak aci la kalau aku citer...(jelir lidah)