OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, December 3, 2010

Sekolah Menengah (1998 - 2000)


ni badge skolah aku masa Form 3 sampai Form 5. Nama skolah aku Sekolah Menengah Kebangsaan Lembah Keramat. Skola ni dekat je ngan umah aku. jalan kaki suda sampai. aku masuk kelas 3 Dedikasi.hmmmm...masa awal2 masuk aku perasan ada gakla budak skola rendah aku...tp xtau camner nak tegur sebab penggunaan bahasa...sesungguhnya aku suda lupa dialect KL.sbb aku da biase dengan dialect Sabahan...hahahaha lawak giler.

Orang pertama yang tegur aku Cik Jiyana bt Jibril. She is my BFF. She's nice girl. I love her. Tapi aku tak taula dia sayangkan aku ke tak....hahahahaha.tapi masa dia tegur tu dia ada bagitau ada satu mamat ni asyik 'usha' aku.
jiyana : sharifah, ada orang asyik usha awak je la....
aku : usha?
jiyana : haa...usha
aku : usha?
jiyana : tengok awak la....
aku : owh...saper?
jiyana : tu......

mau tau sape...?hahahaha namo bagitau.biarla rahsia.hahahahaha!
nama mamat tu Encik Shahrul Azmir bin Osman.Sekarang dia da jadi laki orang.dia la cinta monyet aku yang pertama...hahahaha lawak giler.xde benda yang nak dikenang untuk cinta monyet tersebut.sangat monyet okeyh!
aku Form 3, aku xpegang jawatan apa2....sbb blom ada rasa kegilaan kuasa. dalam kelas ni la aku kenal Adri Suzila, Nor Mazwani, Bismahizam, Hanisah, Rosnani, Jiyana, Fazliaton,Ezairil, Roziana etc (sebab aku da tak ingat sape dah)
Form 3, tahun struggle maaa...PMR exam kot...study tu penting ;p aku dapat le result yang memuaskan hati umi and abah aku...aku dapat 1A,5B,1C & 1D....

 baju kelas masa Form 5

biler da dapat result yang sebegitu 'bagus' aku masuk la kelas 4 Aset...masuk Form 4 le aku punya kegilaan kuasa datang..hahahaha!itupun disebabkan Wani kene jadi pengawas jadi aku dipilih untuk jadi penolong untuk Encik Mohd Azrai...huh!dia seorang yang berbulu dan sangat malas...takde etika seorang Ketua Tingkatan langsung!menyampah aku....Tension!
Kelas Form 4 & Form 5,banyak sangat kenangan!aku gado ngan jiyana...ko ingat tal aku gado ngan ko disebabkan seseorang....kita sampai nangis2 dalam tepon sbb menceritakan hal sebenar...ingat tak?ke aku sorang je yang nangis....konon kental chepah ni padahal dalam hati ada taman minah ni....hahahahaha!
Part yang paling best aku pukul Hasrizan Saadon!sampai ke kelas Beta cerita tersebut berjalan...Popular sekejap aku dikalangan student pompuan....hahahahaha...tp xdela popular mana.Buat Hasrizan lenkali jangan cuba kena kan pompuan...kan da kene ngan pompuan...hahahaha..lawak2x.
Form 5, aku masih lagi gila kuasa...aku masih lagi pegang title penolong ketua tingkatan.cuma ketua tingkatan je da tukar.di rampas oleh Encik Faizal Noorisham....dia ni rajin sket jek.sekadar tolong hantar buku kedatangan biler nak balik....keje2 lain semua aku yang buat.Hampeh! aku menci ko!
Pejal as our radio kat dalam kelas tu....dengan penyapu kelas dia akan menyanyi lagu Jamal Abdillah, Awie and lagu Norhaslinda...(alaaa..lagu cinderella tu).Dalam kelas aku ni ada 3 wanie...maz,haz and syaz.tapi yang menjadi pujaan hati lelaki dalam kelas aku ialah haz...memang dia cun.semua orang tau saper yang minat budak haz ni.betol tak jai?betol tak apul? (@@,)
banyak sangat la kenangan sampai tak larat aku nak hingat n nak taip kat sini....kita hingat sendiri2 la ye..rakan-rakan...Love U Alllssss!MMMUuuuuaaaahhhhsss!

ni la gambar bebudak pompuan kelas 5 aset....(thanks to pejal)