OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, October 24, 2011

Done!

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Hari Isnin suda . . . .yang mana keroje tu, keroje la rerajin. Yang mana belajar tu, blaja le rerajin. Monday blues . . .tu biasa. Tak sabar nak habeskan weekdays pastu nak weekend. Semua orang punya fikiran yang serupa *wink*wink*

Hari ini dalam sejarah!. Aku dah buat PAP SMEAR and my breastylicious pun dah check. So, tunggu result!. Nanti nurse tu call aku untuk bagitau result. Berdebar debar plaks. Harap-harap aku okey. waaaaa! takot nye.

Sampai je kat klinik tadi . . . mengucap panjang aku. Giler ramai orang! Aku dapat nombor 1046. Damn! Seb baik untuk buat PAP SMEAR, tak payah ikut nombor. Hehehehe. . . .Seb baik. Tak sampai 10 minit pun buat PAP SMEAR. Cepat betol.


ni je la contoh terbaik yang aku dapat. . . .

p/s: gusi bengkak tak enjoy langsung makan!


ADIOS!