OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, October 20, 2011

Columbiana

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Ada dua movie yang aku baru tengok. Columbiana dan Transformer III (Dark Of The Moon). Tapi aku update Columbiana dulu.




Columbiana. Dengar nama pun korang boleh agak citer dia ala ala mafia kat Columbia. Memang ada citer pasal mafia tapi citer ni pasal revenge seorang anak diatas kematian parents dia. Dan menyebabkan dia kene lari ke Chicago untuk jumpa bapak sedare dia.

Dalam citer ni takde HERO okay!. Hanya ada HEROIN saje. Heroin tersebut ialah Zoe Saldana. Zoe Saldana ni yang berlakon dalam citer Avatar tu. Pastu dia ada berlakon dalam citer Drumline. Drumline is one of my favorite movie. Dalam citer ni Zoe Saldana memegang watak Cataleya. Dia sangat keras hati dan sangat COOL biler membunuh musuh. . . .

Relax je dia masuk umah mafia. Bunuh sana. Bunuh sini. Ho ho ho. . . .Lepas tu siap tinggalkan signage lagi, dia lukis gambar bunga cataleya tu.Tapi ada satu je arrr yang cam tak logik kat sini, ketua mafia senang sangat mati nyer. Gara gara cam tak banyak je follower yang gagah gagah. Huh!. Tapi apa apa hal pun aku bagi 4/5 bintang untuk citer ni. . . .



p/s: cataleya tu adalah salah satu spesis Orkid.


ADIOS!