OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, September 30, 2011

The Back Up Plan

Assalamualaikum, semua ;)


Hai, korang!. Salam Jumaat. Arini entri aku pasal movie saje. Tadi pasal my favourite movie . . . Pirates of Carribean. This time pasal movie yang aku baru tengok ngan mak aku ari ahad lepas.

Citer The Back Up Plan. 



Citer ni pasal Zoe (Jennifer Lopez) yang sentiasa tunggu Mr.X. Tapi selepas bertahun masih lagi belom jumpe. Maka, Zoe pun decide nak pregnant dengan suntik sperm kat dalam perut dia. So, she can get pregnant. Jadi, selepas dia masukkan sperm, baru lah dia jumpa dengan bakal Mr.X dia.

Diorang jumpe hasil dari perebutan teksi dalam hujan. His name is Stan (Alex O' Loughlin). Pada permulaan, Zoe ni macam nak buat dating yang macam biasa. Konon nak sorok la yang dia pregnant. Tiba-tiba, Zoe muntah depan Stan. Stan pun pelik takkan lah dengan skali buat sex than Zoe pregnant. Lepas tu Zoe pun trus terang dengan Stan yang dia bla, bla, bla and bla. . . .

Dengan tidak disangka - sangka, Stan accept Zoe. For the first time pregnancy check up, Stan temankan Zoe. Masa check up tu, Doc kata Zoe akan dapat anak kembar. Pengsan!. Dahla bukan anak dia in biological. Kembar plak tu. Everything will be double. Kesian Stan. Dah la jual keju je. Pastu belajar lagi.

Pening gak la kepala si Stan tu. Kesian aku tengok Stan. Memang nampak serabut. Huhuhu . . . Ending citer ni mestila Happy Ending. Diorang kawen after Zoe lahirkan anak. But not immediately after a few month of delivering the baby.



Citer ni bestla. . . .dengan chaos nye. dengan jokes nye.

p/s: citer ni light light so untuk menenangkan jiwa sedang lara . . . leh la layan.


ADIOS!