OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, December 12, 2012

dah agak dah!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

sumber: www.123rf.com

Semua orang kat FB's, twitter, instagram dan blog ber status 12.12.12. Laalalaallaa.

Aku pun terjebak.

Actually takde benda pun tarikh ni. Tapi tarikh ni mengingatkan kita bahawa bumi yang kita duduki ni dah tua.

Bumi ini dah terlalu tua untuk kebanyakan pembangunan.

Bumi ini dah terlalu tua untuk bertahan bagi setiap kemusnahan yang berlaku yang dilakukan oleh manusia.

Bumi ini juga dah terlalu tua untuk menampung manusia yang makin ramai.

Bumi ini juga bakal menghembuskan 'nafas' nya yang terakhir. Tapi tapi tapi tak tau bila. Hanya Allah je yang tau.

Apa nak buat?

Kembali ke jalan-Nya.

Patuh perintah-Nya.

Ok. bai-