OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, November 12, 2012

Lepas satu, satu...

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Aku tak faham, aritu orang sebok dok makan macaroons.... Aku dah rasa tapi takdelah sesedap makan pong!. Pastu pavlova pulak!. Aku dah try buat tapi tak jadi. Terus sampai skang aku tak rasa. Hahahaha.

La ni DURIAN CREPE. Apakah fenomena ini?

Sekarang sumer orang dok post kat FB lah, Twitter lah, Instagram lah, Blog lah pasal DURIAN CREPE ni. Sampai aku dengan umi aku pun dah tergoda. Apakah?

To all mr readers...yang mana dok area Wangsa Maju atau kawasan sekitar... leh tak bagitau aku kat mana ada jual selain dari MidValley atau KLCC. Aku malas nak g sana..jauh dowh. Nak bayar parking lagi. Tak kose mak jemah.

Tolong daku yang teringin sangat neyh. Nak buat, tak cukup rajin. Kang sementara nak buat, baik aku belasah je durian tu terus :p

Kan?

Tolong yea...

mekasih cik puan yahoo ;p


ok. bai-