OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, April 2, 2013

Sehangat Asmara

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Warrgghhhhh!mengantok sangat. Aku rasa sekarang ni aku macam hari-hari mengantok. Tiap-tiap malam dalam pukul 2-3 pagi tu mesti terjaga pastu macam payah sikit nak tido.

=__=

Bila sampai opis...kul 10-11 pagi tu lah aku mengantok tahap gaban. Macam sekarang ni. Rasa macam nak melekat je kepala kat meja ni haaaa....

Hadoinyepun!.

Settle aku baca novel Sehangat Asmara. Jap lagi Puan Boss aku masuk..satu keje untuk aku explain kat dia apa ending.

=__=

Rajin sangat. Hahahaaha.

Cerita yang kat tv tu pun tak kose den nak tengok. Maka baca le novel. Senang. Sebab tak payah nak tunggu hari-hari kat depan TV. gagagagagaga.

Motip? Sebab nak tau ending macamana. Sepertimana aku nak tahu ending Adam dan Hawa tahun lepas. Hahahaha.

Memang nak mintak penampar kan aku ni. Sila jangan marah.

Ending?

Haruslah happy ending. Ko giler apa nak kene bakar TV tu kalau ending tak best. Tapi aku rasa kat Malaysia ni belom lagi kot tahap nak bakar TV dengan panggung kalau ending hero ke heroin mati. Tapi kalau kat India. Jangan harap lah panggung tu selamat kalau ending cerita tu Hero atau Heroin mati. Confirm kene bakar punya....sadis je.

Dang-


Memandang kat TV yang berlakonnya Adiputra dengan Rita Rudaini. Sepanjang baca novel ni, aku bayangkan pergerakan diorang je. Dah macam filem bergerak dalam pale otak aku ni. Hohohoho.

Nice-

Apa yang pasti happy ending lah. Settle semua masalah. Kenapa Zainal meninggalkan Kay 9 tahun pun aku dah tau dulu.

Korang? Tak tau lagi kan? sebab kat TV Kay baru je eksiden kan? an? an?

Ok. Bai-