OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Wednesday, September 4, 2013

Nak Jugak!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!

Salam Lebaran.

On last 31st August, kitorang semua celebrate birthday Seth Amirul Hisham. Siapa dia? Anak buah aku le. He is on my Encik Usben side. hehehe...

Here is the picture that taken by me...














Gambar yang atas-atas ni semua aktiviti orang dewasa dan kanak-kanak riang. Untuk gambar di bawah adalah untuk kanak-kanak bawah umo. Hahahahaha.....

Kesian dia main sengsorang sementelah ibu dan ayah serta kakak-kakak menyantap kek, pizza, chicken khabsyah dan lamb mandy.

Lalalalala....

Beliau bermain lidah la...main tangan la...isap jari la...the best part is main tangan sampai juling-juling mata. Hahahaha.

Anak anak...macam macam version and attitude di luar jangkaan. Love them so much!

XOXOXOXO

Sebenarnya nak update lain...hahahaha. Lain pulak jadi. Sengals! Aku nak repeat balik makan Creme Brulee Cake. Hak hak hak!

Sedap weyh!

Gambar ehsan dari Secret Recipe. Gambar yang kat atas tu tak berapa nak clear sangat cake dia...Hehehe

Ok. Bai-