OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, September 17, 2013

Happy Birthday!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Okay...actually benda ni dah terlepas seminggu. Aku sangat-sangat lupa nak update. Ada ke pergi update Kit Kat Lasagna.

Resipi Kit Kat Lasagna






Homemade Kit Kat M&Ms Chocolate Cake!

Adik aku dengan Cik Puan Boss aku ingat kek beli. Bahahaha!

Terbaek dari ladang...resipi? Alaaa....korang prepare chocolate cake dengan chocolate ganache. Susun Kit Kat dekat tepi macam pagar...pastu tabur chocolate M&Ms kat atas tu.

Terbaek!

Untuk menambah seri kek, korang ikat le dengan reben. Takde reben? Tali rafia pun boleh! Grunge sket. Hehehhee.

Untuk saper birthday cake ni? Untuk budak ni.... tiga tahun dah anak ibu.

Alhamdulillah...doa untuk mu sentiasa ku titip usai habis solat. Semoga menjadi wanita dan anak yang solehah. Amin.


Nak resipi lagi?

Singgah sini...

http://chepahilahussein.blogspot.com/search/label/Resipi

Ok. Bai-