OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, September 20, 2013

Bagan Lalang Beach

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Ini citer last weekend. Last weekend kan cuti panjang. So my lovely Encik Usben dah planned nak g lepaking kat Bagan Lalang Beach.

Nice lorh!

Dah pernah pergi sekali. Ini kali kedua...Masa first time pergi, aku preggy dan dapat mandi. This time baby dah deliver dan aku tak mandi.

Toink toink toink!

[This entry will be so much picture...so please don't be so bored to look at it (^-^)]




 Gambar ni Cik Safiyyah amek...nice kan? Waktu ni air dah pasang...














 Gara-gara si ibu malas nak membasahkan diri..maka anak ku 'dipaksa' bermain air di air yang cetek. Hahaahahah!


 Inilah yang terjadi bila budak kecik tak tau nak buat apa...tali handbag pun boleh jadi bahan mainan =__=











 Kenapa budak ni duduk bawah payung di tepi pantai? Sebab hari gerimis dowh. Hohohoho










Gambar-gambar yang kat bawah ni sebelum sampai Bagan Lalang...nampak sangat keceriaan kat muka budak berdua tu...si kerinting dengan si tembam yang tak berapa tembam.








Itu saje. Let's the picture tell all the story.

Ok. Bai-