OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, April 4, 2011

cuci mata...sebab...

memandangkan umah kami sedang di'renovate'

untuk buat bilik tido mamat neyh....


jadi aku ngan Encik Usben dan anak-anak melarikan diri dari segala habuk, ke...


dah lama kami tak datang sini...takde apa yang special pun cuma saje nak bawak Cik Bebet dan Cik Bobot jenjalan melihat dunia luar...hihihihi- ramainye la umat kat MV ni. Seb baik tak sesak sangat. JJ pun ada sale. Nama pun SALE, aku pun sambar le apa yang patut... ^ _ ^

Lepas da penat jenjalan dan beli apa yang patut. Kami pun singgah le makan lunch kat sini...


pastu waiter si Encik Chicken Rice Shop ni offer makan set ni....


okey la set ni. Lagi-lagi Cik Bebet. Nasi Ayam is her favourite. Setengah nasi dia habiskan. Alhamdulillah....
Biler da lepas makan, Cik Bobot telah mengamukkan diri nya...Haaiihhh-
Beliau suda kepenatan, mau tido. Jadi pulanglah kami berempat ke rumah Cik Puan Azlyn dan Encik Afzan....
ni gambo anak-anak nyer....Encik Seth Amirul Hisyam & Cik Annisa Adryanna...

Lepas da penat melepakkan diri kat umah diorang...kami pun beransur pulang. Umi aku call katanya mintak belikan nasi ayam kat Pasar Malam Melawati.....pe lagi zzzuuuuuppppp, kami trus ke Pasar Malam untuk membeli nasi ayam (^ ^,) 

Sayangnye, Cik Bebet ngan Cik Bobot tido dalam kete. Makanya, aku dok le dalam kete sambil menanti Encik Usben pergi membeli nasi ayam. Diorang berdua ni kepenatan sebab buat 'konsert' kat umah Cik Puan Azlyn...haiihhh-


Nasi ayam? Udah la tengahari pun makan nasi ayam. Bedal je la...perut pun da lapa...huhuhuhuhu-

p/s: hari yang sangat penat  =___=!

ADIOS!