OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, January 20, 2015

rasa apa

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!

Hari Jumaat lepas, aku satu famili pergilah bersantap kat Cafe Jiran, Wangsa Maju. Gara-gara Abah aku tetiba nak makan fish and chip. Orang tak boleh makan kambing, memang harusla makan ikan jew. Lalalalala....

As always semua orang order ikut pada apa yang diorang nak makan. Anak aku Safiyyah order Chicken Chop. Huh! Tak menahan. Padahal kat umah dia dah makan sepotong sandwich telur dengan sebatang cheese sosej yang Large size.

Dialog seorang pakcik terhadao anak buah...

Pakcik: Kakak makan apa?

Kakak: Makan chicken chop

Pakcik: sedap? rasa apa?

Kakak: sedap. rasa ayam lah.

Pakcik.... -___-! ok. uncle taknak rasa akak punya ayam.

Kakak: ok

Ko yang salah soalan sengal. Hahahaha....

Ok. Bai-

Assalamualaikum.