OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, January 19, 2015

budak yang ditinggalkan

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Masih lagi dalam situasi baling balik. Heheheh

Jangan marah.

Kitew baru ada masa nak update belog arini. Jadi mungkin arini akan banyak entri. Hahahaha... sengal.


Itulah akibatnya bila tinggal sengsorang kat rumah di kala kakak-kakak sekelian pergi sekolah. Ajak ibu dengan nenek tolong dia pasang khemah. Yes! all my daughters still playing all the old school days punya cara bermain.

They still played hide and seek.

They still played...rak rak rom rumah nenek nak roboh.

They still played...khemah-khemah

They still played...prince princess (all the drama) coz they are trying to be drama queen #LOL

They still played...all the tanah outside.

They still pick out all the leaves and crush him untuk main masak-masak. Hahahaha

They have tab. They have PSP. Tetapi tak selalu diorang dapat main benda-benda gadget tu sebab Encik Usben and me masih lagi kawal penggunaan gadget tersebut. Korang pun patut kawal. Bagi diorang main benda-benda tu hari weekend je. Tak perlu everyday.

Ya, memang kita patut bagi diorang explore and use all the gadget tapi perlu dalam kawalan. Bukan sepanjang masa. Oh, ya...jangan lupa ajar diorang how to use keyboard. Supaya diorang boleh jadi keyboard warrior pulak. Hahahahah.

Ok. aku gurau je.

Itu sahaja bebelan buat hari ini. Tunggu dan lihat entri yang akan datang.

Ok. Bai-

Assalamualaikum.