OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, December 5, 2013

Promosi PAKEJ AKIKAH, CUKUR JAMBUL DAN CATERING

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Arini nak buat promosi sikit. Kepada sesiapa yang peminat tegar atau ingin mencuba makanan Arab. Uols boleh singgah kat Hannoon Al-Arab Setia Alam.

Sekarang ni korang boleh menikmati pakej yg termurah dan terhebat utk meraikan si comel korang atau meraikan perot korang yang comel itew...

Kat bawah ni deco-decoing for birthday party...



Yang bawah ni pulak deco-decoing untuk cukur jambul atau akikah...









Diorang juga ada menyediakan pakej catering + cradle..

Kat bawah ni pakej diorang...sape cepat dia dapat. Untuk 10 orang pertama....!!!!

PAKEJ CATERING & BERENDOI UTK MAJLIS CUKUR JAMBUL

~ KAMBING GOLEK ( disajikan dengan sos blackpepper yg umppphhhh & Arabic Salad)

~ NASI ARAB 100 pax
* chicken mendy
* mendy rice
* arabic salad
* homemade sauce
* soup
* fruits/ dessert
* ice lemon tea

~ MEJA BUFFET
~ BUAIAN BERENDOI (termasuk decorasi & tirai)
~ 100 GOODIES BEG
~ 100 CONE SOFT ICE CREAM

FREE 100 PAX CHOC FOUNTAIN PACKAGE (VALUE RM 290)
untuk yang ingin mengadakan majlis akikah di dewan kami...
penggunaan dewan adalah FREE!

Anda tidak perlu membuat persiapan..
kami yg akan set up semuanya utk anda..mudah kan???
anda hanya perlu hadir pd hari majlis utk meraikan bayi comel anda.

~ waiter provided (majlis di dewan kami)

*sila maklumkan kpd kami sekiranya memerlukan kumpulan marhaban,
(bayaran extra akan dikenakan utk marhaban)

hanya dgn RM 3500 anda akan dapat menikmati semua pakej ini....

tunggu apa lagi..
jgn ketinggalan kerana promosi ini hanya utk 10 customer terawal sahaja...

SMS "ARABIC CRADLE' ke 012-343 0706 sekarang !!!!!!

Sumber: Hannoon Al Arab