OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, November 19, 2013

Entiti

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Entiti...macam-macam hal. Sejak semalam kecoh pasal Villa Nabilla. Dah kenapa dengan Villa dengan tersebut?

Dipenuhi dengan entiti a.k.a makhluk halus?

Hmmm...haruslah wujud jikalau rumah tersebut dibiarkan begitu sahaja...Kat Malaysia bersepah rumah dan bangunan terbiar. Apatah lagi bangunan terbengkalai. Tu kat tengah-tengah KL. Flat kat jalan Pekeliling tu. Mau bersepah entiti silap haribulan bangkai bernyawa pun ada kat situ.

Yang si muda remaja pun satu hal jugak. Kalau ye pun nak mencabar korangnya adrenalin. Apa kata pergi buat bungy jumping ke. Tak pun masuk askar. Tak pun jadi sukarelawan sukarelawanis ke. Tolong orang kat Filipina tak pun Syria. Ni tak sebok nak masuk kat tempat-tempat yang ditinggalkan. Dah hebat sangat? Dah cukup ilmu kat dada tu?

Dem-

Korang dah kenapa?

Tak pasal je jadi troll. Semua orang nak update pasal Villa Nabila tu. Duh-

Aku tak faham...kenapa makin maju teknologi. makin banyak manusia yang berfikiran cetek dan dangkal.

Ouch!

Wassalam.