OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, July 15, 2013

Happy Birthday Safiyyah Zaharah!

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Ramadhan...

Bakal mengupdate belog dengan pengisian topik yang basi sebasi basinya. Hahahaaha....

Inilah yang terjadi apabila si ibu beranak tiga sangat sebok di kala malam bulan mengambang. Eh? Sila muntah-

Arini baru nak update pasal birthday Safiyyah Zaharah. Buat biasa-biasa saje. Aku dalam pantang lagi pun. Masa aktiviti ini berlaku aku baru je hari ke-enam confinement. Hadoi!

Gambar pun tak banyak...biasalah beranak tiga. Cliche-

Pui!

 Hampir 20 biji belon hasil hembusan Encik Usben.


 Si Grumpy yang perasan hari tu adalah birthday dia...hadoi!


 Senapang dengan dia lebih kurang je..


Gigih Encik Usben dengan Atok cari kan kek Angry Bird untuk birthday girl...






Birthday Girl...yang bila para tetamu datang, dia hilang.....

Ke mana dia menghilang? Biarlah rahsia....

Bila guest belom datang sebok tanya mana kawan-kawan. Bila kawan-kawan dah datang..dia pulak 'hilang'...

Hmmmm...

Wassalam.