OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, June 17, 2014

Ruby Ring

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Aku dah lama tak tengok movie. Movie terakhir yang aku tengok kat panggung citer The Despicable Me 2. perrgghhhh! setahun da woi!

Jadi...aku sekarang ni follow citer korean. K-POP! Hahahahaa

Ruby Ring...sekarang ni dah episod 62. Ada lagi 28 episod. Hadoi...ada lagi sebulan nak follow. Giler kentang!.

Citer ni pasal dua beradik kembar. Eksiden. Tukar muka. Adik ambil tempat kakak. Kakak ambil tempat adik. Ko rasa? Adik la untong sebab sepatutnya kakak kawen dengan Director Company. Tapi sebab dah tukar muka...adik yang kawen dengan Director Company.

Nenonenoneno....

Aku benci adik dia...hahahaha. Pandai dia bawak watak itew.

Uols boleh follow citer nk kat KBSW Channel kat Astro. Citer tu dari jam 11.35 pagi hingga 12.35 tengahari. Dari hari Isnin sampai Jumaat. If tak sempat...uols boleh follow hari Sabtu back to back dari jam 1.00 petang hingga 4.00 petang.

Lihat? ianya boleh menyebabkan korang tak masak tengahari dan tak pergi kenduri kawen. Hahahahaha...



Yang atas tu kakak...yang bawah tu adik (original) lepas eksiden...bertukar wajah =__=

Giler kentang!.

Ok. Bai-

Assalamualaikum.