OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, June 12, 2014

Blueberry Muffin

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Aku bukanlah si penyambut hari guru tegar...masa sekolah dulu pun tak berapa nak kisah sangat dengan hari guru ni. Kalau masa sekolah dulu pun tunggu hari guru sebab tak yah belajar kat sekolah on that day. Pastu boleh tengok cikgu cikgi nyanyi lagu keramat "Kami Guru Malaysia"...pastu leh tengok budak-budak sekolah yang rajin buat show untuk cikgu cikgi dan student tengok.

terokkan?

masalah keterokkan itu berlanjut sampai kini....bila sampai hari guru aku lupa nak beli hadiah...senget. padahal kalau nak buat kan kek untuk cikgu pun boleh...pun tak gak buat. dasarrrrr.....

kacang lupakan kulit..

jadi dan maka dengan itu...bila sekolah my daughter ada buat sambutan hari guru..so aku sponsor Blueberry Muffin.

Muffin je? muffin sudah....dasarrrrr....


pm laju laju untuk pesanan

ChepahIlaHussein 0193031450

Ok. Bai-

Assalamualaikum.