OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Tuesday, June 3, 2014

Birthday Safiyyah

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!

Giler lama...takdela lama...hampir tiga minggu je tak update blog. Sebok giler aku nye pon. Nak jengah pun tak ter'click' tapi sempat plak click you tube nak tengok citer Korea. Hahahahaha...senget.

Nak update belog kat perlu ada konsentrasi. Pastu kene ada idea. Hehehehe...

Birthday Safiyyah aritu on 10th May tapi gambar aku lupa upload...gambar goodies yang aku dah pack untuk school dia pun tak upload. Sengal kan dapat ibu camni.

Apa je yang aku upload? Gambar muffin yang aku buat untuk all those kids in her school.



wat comey je muffin nye..for kids only.

Birthday Salsabila on 6th May pun tak upload gambar. Arrgghhh! rasa macam I'm just not being fair enough to my daughters! I hate this feeling. Please do raise your hand if had the same feeling with me.....!!!!

Dush!

I'm a mom that should receive a lot of punch!

Ok. Bai-

Assalamualaikum.