OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, January 17, 2014

Hari Ketujuh

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Mak aih...giler lama aku tak update. Bukan setakat sebok je. Plus siap EL lagi. Untuk bulan ni je dah tiga hari aku EL.

Nak berblog walking tak terbuat hari ni...keje menggunung. Tengoklah minggu depan kalau kelapangan.

Ni baru nak update itu pun pasal Cik Safiyyah yang baru masuk sekolah tu...heheheh

Hamek berkurun baru boleh update.

Yang ni gambar Cik Safiyyah untuk hari ketujuh ke sekolah...kami raye cina dulu. Hohohoho...


Si kecik pun tak ketinggalan...hik hik hik.

Ok.

Wassalam.

p/s: gara-gara dah lama sangat tak update..aku pun dah lupa apa yang patut aku post dulu..sorry naik lorry :p