OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Saturday, June 8, 2013

Bukan dan bukan....

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!

Sayang semua. Mukadimmah kali ni harus dipenuhi dengan kasih sayang. Macam ada something fishy kan disitu?

Bahahahaha...

Baru-baru ni kan aku update belog secara pukal kan? Tapi ianya tak bermaksud untuk aku collect duit dari nuffnang...nuffnang nye website pun aku dah lama tak bukak. Dan aku pun dah lama tak petik pasal nuffnang dalam belog aku.

Bukan frust bukan apa...kalau ada rezeki ada lah. Sila muntah!

Nampak tak kepoyoan disitu. Senget!.

Ok. Bai-