OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Monday, September 3, 2012

Wedding Lagi....

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Lebaran.

Eh!raya lagi kan????

Amboi raya sebulan bukan main lagi. Gagagagaga.

1 September 2012. Sepupu daku kawen yawl. Okay penat sebab hasil tuaian aku yang sangat-sangat singkat masa. Macam nak pitams!




Dengan nak melayan anak-anak dan Encik Usben. Terima kasih la Encik Usben kerana memahami ;p

Hasil kerja keras tangan daku . . . yang lari concept. Mana tak lari concept. Penganten nak modern klasik. Tapi sebab beli barang last minute. Inilah hasilnya, modern+classic+garden concept. Hahahaaha.

Bengong.

Aku la bengong!

 Kek buah sponsored by Mak Njang. Boleh tak Umi aku ngan Mak Njang aku berebut nak sponsored kek sebiji ni....adoiyai.

 Epal merah buat pemanis mulut sebelum makan kek. Hihihihii.

 Sireh junjung si penjujung adat.

Eau de Perfume from Paul Smith yang telah di'usik' oleh anak beta. Satu malam bau lelaki melekat kat mereka berdua.

=__=

Buku untuk bahan bacaan Sang Suami di kala singgang.

 Forrero Rocher yang menjadi idaman setiap mata yang memandang. Duh-

 Jam untuk ingatan waktu solat, Sejadah yang wangi untuk menjadi alas tika solat. Tafsir Al-Quran yang comey untuk dibawa kemana saje.

 Sepersalinan untuk majlis bertandang pulok.

My feveret. Bunga rampai yang diperturunkan oleh arwah Nenek. Harumm semerbak serumah. Me like it!.

To Pak Andam yang tak berapa nak keras itew. Ko patut sediakan bunga tangan dengan payung okay!. Seb baiklah si bidan terjun ni ada bunga lebih dan boleh buatkan bunga tangan. Huh-

Marah dah chepah!

Aksi budak-budak tecit yang meragam di cuaca panas dan ramai orang . . . .

=__=

Mula-mula senyum . . . pastu tengok lah dah menyelit kat bawah ketiak nenet. Cik NZ yang sayang Nenek. Tak bagi nenek buat keje pon until she is fall a sleep. 


















Abaikan muka ibu yang berminyak itew.

Sesi menunggu para retis yang baru bangun tido nak bergambar. Cheh!


Masih lagi belum kelihantan kelibat si retis. Adoiyai-


 Akhirnya! penoh jugak. Walaupun family daku tak cukup sempurna kuantiti nya. Hew hew hew.

Aku mencik dengan lampu kuning kat pelamin itew. Sebab teramat silau jadi sedikit merosakkan gambar beta. Beta murka!. Hahahahaha.

Next! without yellow light yang panas itew. Eh! siapakah si gadis berjubah pepel itew. Gagagagaga.

Freestyle la sangat! tak jadi pong.

Tampar nak???

Budak amzar yang neves. Hahahha. Aku paham. Relax bro. Dadadadadada.

Apa-apa pun Tahniah dan Tahniah for both of you Amzar and Sarah. Aku doakan korang kekal bahagia sehingga ke akhir hayat. Semoga cinta anda berdua sampai ke syurga. Amin!

Nanti jangan lupa lepak umah cam selalu tau!

Ok bai-