OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Friday, August 23, 2013

Raya 2013

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!.

Salam Lebaran.

Tahun ni aku raya kat Banting. As per terms and condition that have been made by me and Encik Usben. Hehehehe.

Tahun depan raya KL pulak. Lalalala...

Eh?

Raya tahun ni seronok sebenarnya cuma aku je yang tak seronok sebab mata aku bengkak sebelah kanan. Ala-ala ketumbits. Tak syok ok! Amek gambar pun macam hape je!

Menyampah!

Ini pun tak surut-surut lagi....

=__=

Jom lah layan gambar...tapi tak banyak sebab keinginan untuk bergambar adalah bukan dalam paras berkehendakkan.

=__=

Ini sebelum amek gambar kat studio...

Nampak tak ada budak monyok terselit. Itu adalah gara-gara tak boleh buat peace. Bahahaha. Merajuk. Itu budak kici semenjak dua tiga menjak ni kuat merajuklah...

Nape erk?

Tolooooooong!

Next picture please...


Payah bila nak amek gambar semua nak buat peace.

=__=


Yang ni okey jugaklah....

Mereka berdua...dan sesungguhnya aku lupa nak amek gambar mereka bertiga...Huhuhuhu

=__=


Siap amek kat studio...okey! Sila jeles.

Lepas amek gambar terus gerak ke Sungai Pelek as usual. Berjumpa,bermesra dan menziarahi sanak saudara.

After that lepak umah tunggu orang datang umah plak. Malam baru bergerak beraya disekeliling kampung. Keliling kampung sangat...satu umah je pergi pong! Satu umah lagi kat Kampong lain. Duh-

Raya kedua aku beraya kat Shah Alam dengan Kukuban, Setapak. Saje letak Kukuban...sebab cam pelikkan? Memang nama jalan dia Kukuban.

Lalalala....

Raya Ketiga all my family datang umah Mak Ayah Mertua aku. Nice!


Lepas kami terus bergerak beraya ke rumah Mak Lang aku. Pastu lepak umah....Esoknya beraya ke Subang Bistari rumah Pak Njang aku pulak.

Last weekend, aku beraya di Batu Pahat. Raya aku meriah walaupun mata BENGKAK! Gilos! Gambar dalam tepon. Mak Jemah tak rajin nak transfer ke PC. Hohohoho.

Gambar-gambar diatas adalah di atas ehsan Encik Usben dan Encik Fathull.

Itu saje perjalanan raye aku. Hohohoo....This weekend continue lagi berjalan ke Klang.

Ok. Bai-