OPEN FOR ORDER: CALL/ PM/ WE CHAT/ WHAT'S APP AT 0193031450

Friends And Cribs

Thursday, March 5, 2015

Hyde, Jekyll and Me

Assalamualaikum, semua ;)

Hai, korang!

Arini nak update pasal drama korea yang aku baru je follow. Dan aku jugak dah sampuk Umi aku tengok sekali. Bahahahaha!

Tajuk drama ni Hyde, Jekyll and Me. Aku bukanlah kipas susah mati korea...tapi sejak dua menjak ni macam jatuh cinta pulak dengan drama korea. Naper erk?

Ke sebab jalan cerita drama korea tak sama macam dalam drama melayu. Oopppsss!

Kat Astro ada. Pukul 8.30 pagi. Kat channel SBS. Hehehehe. Pagi tadi aku dah setkan waktu siaran untuk Umi aku. Maknanya esok pun aku kene buat reminder untuk Umi.

*kalauingat*

gagagagagaga


Cerita pasal sorang mamat yang ada dua personaliti dengan seorang awek yang jatuh cinta kat dua-dua personaliti tu. Sebab awek tu ingat mamat tu ada kembar. Deng-

Aku tengok kat You Tube je...tak sempat dan tengok kat umah. Hehehehe...

Mak yong sekarang ni asyik tengok citer korea...kang ada yang keluar muka ala-ala korea...hahahaha...maroh Encik Usben. Lalalalalala

Ok. Bai-

Assalamualaikum.